Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01 22:33 - НОВА НАДЕЖДА План за Обединение и Действие
Автор: ivofranz Категория: Лични дневници   
Прочетен: 178 Коментари: 1 Гласове:
4НОВА НАДЕЖДА
План за Обединение и Действие

Кой съм?
Желая да се представя отново недвусмислено, за да няма никакви съмнения и двоумения относно моята личност и живот. Казвам се Ивайло Тихолов Франц. Българин съм. Роден на 12 октомври 1968 г. в столицата на социалистическата държава Народна Република България. До 21-вата си година отраснах в нея. От 1989 г. продължих да живея в столицата на капиталистическата държава Република България. Така и до днес. Дете съм и на двата строя. На двете държави. Видях и изпитах всичката им сила и слабост. Познах същността и управлението им. Преживях катастрофите им. За това историческо време постигнах три магистратури и една докторантура. Станах почетен офицер от специалните сили. Създадох военно-управленско учение за действие срещу смъртта и насилието. Разработих много предприемачески, творчески и обществено-политически проекти. Основах и управлявах ред компании, организации и общности. Обучих, подкрепих и помогнах на хиляди българи. Към момента съм действащ съпруг и баща на три Българчета - на 3, 5 и 7 години. Пресечен и посечен от „статуквото“ и „приятелите“. С отнет бизнес и спестявания. Живеещ с многодетното си семейство в двустайна панелна квартира. С прясно откраднат семеен ван –последната ми собственост... Но не се отказвам. Вярвам, че можем! А можем ли - ще победим!
Подробната ми биография - учителска, предприемаческа, обществена и воинска може да се види тук: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=180414406460392&set=pcb.180414676460365&type=3&theater

За какво се боря?
В първи клас написах поема за Апостола на свободата. Никога не можах да преживея неговото залавяне. Никога не можах да си простя неговата самотна смърт. Оттогава приех неговия пример за Народното дело. Оттогава и се боря с неговата борба за „Свята и чиста република“! А това означава Република НЕ на престъпниците, корумпираните политици и марионетките. НЕ на социализма, капитализма и глобализма. НЕ на монополите, картелите и олигарсите. НЕ на международните съюзи, воюващите държави и чуждите вождове. Това означава единствено и само Република на целокупния Български народ! Чиято същност и смисъл е Човекът, неговите нужди и съвършенство. Чиято основна цел и мярка за успех са личното благоденствие, свободата и сигурността на всеки гражданин. Чието държавно устройство, управленски курс, национални богаства и международни партньорства зависят от волята на всички Българи. Република на непосрественото и открито управление на Народа чрез референдуми и личностни избори. На пряк и неотменим контрол на гражданите върху властта. Република, която се управлява от Държавници! Достойни Българи, образец за любов, себеотрицание и личен пример!

Какво искам?
Спасение и Обединение! Спасение на Народа и Държавата! Обединение на всички, които с чест се наричат Българи! Които не могат без своето Отечество! Които не търпят робията! Които не плащат кръвния данък! Които не се примиряват с третата национална катастрофа! Които без значение от произход, пол, религия, език, образование, положение, състояние и местоживеене се себеотричат за Истината, Народа и Закона Български! Искам всичко това, за да си върнем Родината и отвоюваме Държавата. Да прекратим унищожението и накажем престъпниците. Да прегърнем старите и подкрепим младите. Искам всичко това сега! Не утре, когато няма да ни има. Разбирате ли, мили мои братя и сестри в България и по света? Аз искам и всичко и нищо. Всичко за този Род, този Народ, тази Държава и тази Обетована земя! И нищо... за себе си лично, персонално и специално. Личното ми живее, подкрепя и реализира Общото. Загубих всичко материално, но искам всички Вас, мислещи, милеещи, радеещи. Искам Вашите умове, сърца и ресурси за Обединение и Действие!

Какво предлагам?
Най-добрите страни на старото, в което сме живели. На новото, в което живеем. И на идното, което съединява света. Защото святата и чистата Република не е идеология. Не е философия нито политическа утопия. Тя е обществено-деятелен начин на живот за благоденствие на всички граждани и за могъщество на тяхната Държава. Тя е естествено обединение на най-доброто от националната защита на социализма. На най-печелившото от предприемачеството на капитализма. И на най-изгодното от международните комуникации на глобализма. Това е моят синтез. Това е Обединителният път за национална независимост, сила и свобода. И не е нужно да се изгражда отново десетки поколения наред. Не! Всичко това го притежаваме! Веднъж като жив личен опит, национално знание и българска общност в света. Втори път като уникални таланти, технологии и природни ресурси. И трети път като действащ обществен закон - Конституцията на Република България. Да! Не само не трябва да я променяме и отменяме, а трябва единствено да я изпълним! И не трябва да се създават и упражняват закони, които лукаво да я заобикалят и отменят суверенните права на Народа. Трябва пряко и безусловно да се изпълняват всички Конституционни разпоредби, както от Народа, така и от законодателната, изпълнителна и съдебна власт. Тогава за броени месеци всичко ще дойде по местата си. Ще се възстанови Държавността, Справедливостта и Сигурността. Ще се възвърне Благосъстоянието на Народа. И когато това стане неотменимо и устойчиво състояние на Държавата. Когато милионите Българи се завърнат в Отечеството. Тогава може да се мисли за усъвършенстване на държавното устройство и основния Български закон. Затова днес, „Промяна“ означава пряко изпълнение на духа и буквата на Конституцията на Република България! Действие, което не се извърши от властимащите за 30 години и никога няма да се извърши от тях. В това си качество те извършиха най-страшната държавна измяна. И ясно е. Няма Промяна - няма Демокрация! Има мръсна диктатура под лъскавия герб на Републиката! Затова Народа е лишен от Конституционното си право на гражданско участие в държавните решения и контрол върху властта. Затова трябва да се съсредоточим върху това предложение и върху този Обединителен път. И първата крачка по него е изпълнение на Конституцията. Това ще е началото на истинската Българска Промяна!

За какво призовавам?
В момента аз, моят компютър и неколцина смели приятели се явяваме световния инфо-център на „Новата надежда“. Не се смейте! Толкова имам. Идеите. Опита. Енергията си. Неотменимата ми воля и сила за спасение. И ето, сега Ви призовавам! Всички Българи в България и по света! Всички, които искате да се обединим и спасим! Призовавам Ви да повярвате в себе си и в обединената ни сила! Призовавам Ви да приемете този план, този път и тази борба и заедно да ги доведем до победен край! И нека веднага започнем с най-важното действие – ПОДГОТОВКА, ОРГАНИЗАЦИЯ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБЩОБЪЛГАРСКО НАЦИОНАЛНО СЪБРАНИЕ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА НА 2020-ТА ГОДИНА В СОФИЯ. Всенародно Събрание, което ще се състои от всички деятелни Българи и от гражданските делегати на всички населени места в България и на Българските общности по света. Това Събрание ще работи за изпълнението на две основни задачи:
1. УЧРЕДЯВАНЕ НА ГРАЖДАНСКО ДВИЖЕНИЕ.
Неговата мисия е българските граждани да изпълнят суверенното си конституционно право за гражданско участие в държавното управление и местното самоуправление. За защита срещу противоправните действия на държавната и местна власт. И за граждански контрол върху работата и решенията на държавните институции и местното самоуправление.
2. УЧРЕДЯВАНЕ НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ СТРАНАТА И СВЕТА.
Нейната мисия е да издигне и подкрепи най-достойните Български граждани за народни представители и държавници. Пряката цел е участие в изборите за Народно събрание през пролетта на 2021 година или в предсрочните избори, ако се постигне оставка на антинародното правителство на Борисов.

Моята отговорност
Приемам за свой дълг и чест да организирам и водя действията по изпълнение на този план. След провеждане на Общобългарското Национално Събрание ще действам според неговите решения.

Това е братя и сестри от България и света. Вижте. Чуйте. Няма друго. Няма друг изход! Разбирате ли? Нека тръгне тази Българска вълна! Да видим имаме ли сила, желание, жертвоготовност! И макар да имам неотменимата воля и сила за Спасение не мога сам! Ще действам и работя според Вашата подкрепа, енергия и ресурси.

Ваш Ивайло

Бог да Ви благослови и съхрани България!

15 януари 2020 г.
гр. София

Моля, пишете и се свързвайте с мен на месинджъра на страницата ми във ФБ, на obiefranz@gmail.com, както и на другите интернет приложения за свободен и защитен обмен на информация.

image 1,3 хил. 858 коментара 754 споделянияГласувай:
4
01. apostapostoloff - Чудесно.
20.01 06:02
Догодина ще гласувам за Борисов.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivofranz
Категория: Лични дневници
Прочетен: 491354
Постинги: 233
Коментари: 941
Гласове: 473
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930