Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2019 13:06 - 10 СЛОВА ПРОТИВ АБОРТА!
Автор: ivofranz Категория: Политика   
Прочетен: 1608 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Или моят личен протест срещу демонизма и либералните безумия в новата "Национална стратегия за детето" 2019-2030г., която управляващите се опитват да наложат наместо Истамбулската конвенция!

 

image

1. Абортът е демонично, предумишлено, садистично убийство на заченатия в майчината утроба човек, чийто безсмъртен дух е вдъхнат от Пресветата Троица още в мига на неговото зачатие!

2. Абортът е убийство на живия, но все още нероден човек, който стои в майчината утроба между двата свята – небесния и земния! Човек, като всеки един от нас! Човек, чието сърце тупти! Човек, чието тяло расте! Човек, чиято душа - воля, съзнание и чувства - се развиват! Човек, който се храни, диша, чува, вижда и преживява със своята майка всичко, което се случва с нея… и с него!

3. Абортът, след греха на богопредателството и богоотстъплението, е най-страшния човешки грях! Най-страшното безумие! Най-страшното давление, което дяволът извършва върху свободната човешка воля, изкушавайки я да се реши и да убие този човек, който все още не се е родил в света на човеците!

4. Абортът е най-страшната, ужасна, болезнена и мъчителна смърт за един човек! Няма по-голям страх, болка и безпомощност за една човешка душа от това да бъде убита в утробата на своята майка! Утроба, която трябва да я храни, пази, лекува и роди… за безсмъртие!

5. Абортът е последното човешко отстъпление от Бога, Живота и Любовта! Ако един народ приеме аборта за „обичайно правило” на мислене и поведение в своя живот, то този народ вече не е Божий, а на сатаната… и върви единствено към своето самоунищожение!

6. Абортът е най-страшната смъртна присъда, която може един човек да издаде над друг! Смъртна присъда, която не друг, а „майката” изрича над своето дете! Смъртна присъда, която не друг, а „бащата” привежда в изпълнение! Смъртна присъда, която не друг, а „лекарят” изпълнява с отрова, киселина, сгъстен въздух или остър нож в ръка!

7. Абортът, освен безумие, ужас и смърт, е онзи грях, който оставя насилствено убитата човешка душа и тяло между небесния и земния светове! Тя, убитата, неродена човешка душа, не може вече нито да се роди в човешкия земен свят – за живот! Нито може да бъде приета от Бога в небесния свят – за безсмъртие!... Защото е убита неродена и не е Кръстена със Светото Православно Кръщение в Името на Отца и Сина и Светия Дух, не се е отрекла и заплюла дявола, и не е приела Иисуса Христа за свой Господ и Спасител!

8. Че зверовете бездуховни не убиват рожбите си, а напротив! Безсловестните майки жертват живота си, за да родят живота! Безсловестните бащи жертват живота си, за да нахранят живота! Безсловестните родители се жертват безусловно, за да отгледат и съхранят рода си, който е създаден и предопределен от Бога, за да служи… на човека!

9. А ние човеците какво правим?! С какво се занимаваме днес? Отглеждаме безсловестните зверове в домовете си, а избиваме зверски децата си в утробите на майките им!

10. Да, „велики православни българи”! Превърнали сме детеубийството в касапска „услуга”, неразделна част от официалния ценоразпис на всички държавни и частни болници и клиники! Да! И правим „най-великия” в света кървав оборот на сатаната – избиваме всяка година по около 100 000 неродени български деца!... И в същото това време, ние, „великите православни българи”, псуваме циганките, инославните и друговерците, че раждат своите деца!...

***

Господи Иисусе Христе! Спасителю наш! Приеми в Царството Си Небесно всички отвека убити неродени деца, по молитвите и закрилата на Твоята Пречиста и Пресвята Майка! Амин!

Ивайло Франц
23 ноември 2011 
/днес е 9 февруари 2019.../

 



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ivofranz
Категория: Лични дневници
Прочетен: 589172
Постинги: 234
Коментари: 941
Гласове: 474
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031