Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.11.2011 20:39 - 10 СЛОВА ПРОТИВ АБОРТА!
Автор: ivofranz Категория: Тя и той   
Прочетен: 7631 Коментари: 9 Гласове:
1

Последна промяна: 26.01.2019 23:15


1. Абортът е демонично, предумишлено, садистично убийство на заченатия в майчината утроба човек, чийто безсмъртен дух е вдъхнат от Пресветата Троица още в мига на неговото зачатие!

2. Абортът е убийство на живия, но все още нероден човек, който стои в майчината утроба между двата свята – небесния и земния! Човек, като всеки един от нас! Човек, чието сърце тупти! Човек, чието тяло расте! Човек, чиято душа -  воля, съзнание и чувства - се развиват! Човек, който се храни, диша, чува, вижда и преживява със своята майка всичко, което се случва с нея… и с него!

3. Абортът, след греха на богопредателството и богоотстъплението, е най-страшния човешки грях! Най-страшното безумие! Най-страшното давление, което дяволът извършва върху свободната човешка воля, изкушавайки я да се реши и да убие този човек, който все още не се е родил в света на човеците!

4. Абортът е най-страшната, ужасна, болезнена и мъчителна смърт за един човек! Няма по-голям страх, болка и безпомощност за една човешка душа от това да бъде убита в утробата на своята майка! Утроба, която трябва да я храни, пази, лекува и роди… за безсмъртие!

5. Абортът е последното човешко отстъпление от Бога, Живота и Любовта! Ако един народ приеме аборта за „обичайно правило” на мислене и поведение в своя живот, то този народ вече не е Божий, а на сатаната… и върви единствено към своето самоунищожение!

6. Абортът е най-страшната смъртна присъда, която може един човек да издаде над друг! Смъртна присъда, която не друг, а „майката” изрича над своето дете! Смъртна присъда, която не друг, а „бащата” привежда в изпълнение! Смъртна присъда, която не друг, а „лекарят” изпълнява с отрова, киселина, сгъстен въздух или остър нож в ръка!

7. Абортът, освен безумие, ужас и смърт, е онзи грях, който оставя насилствено убитата човешка душа и тяло между небесния и земния светове! Тя, убитата, неродена човешка душа, не може вече нито да се роди в човешкия земен свят – за живот! Нито може да бъде приета от Бога в небесния свят – за безсмъртие!... Защото е убита неродена и не е Кръстена със Светото Православно Кръщение в Името на Отца и Сина и Светия Дух, не се е отрекла и заплюла дявола, и не е приела Иисуса Христа за свой Господ и Спасител!

8. Че зверовете бездуховни не убиват рожбите си, а напротив! Безсловестните майки жертват живота си, за да родят живота! Безсловестните бащи жертват живота си, за да нахранят живота! Безсловестните родители се жертват безусловно, за да отгледат и съхранят рода си, който е създаден и предопределен от Бога, за да служи… на човека!

9. А ние човеците какво правим?! С какво се занимаваме днес? Отглеждаме безсловестните зверове в домовете си, а избиваме зверски децата си в утробите на майките им!

10. Да, „велики православни българи”! Превърнали сме детеубийството в касапска „услуга”, неразделна част от официалния ценоразпис на всички държавни и частни болници и клиники! Да! И правим „най-великия” в света  кървав оборот на сатаната – избиваме всяка година по около 100 000 неродени български деца!... И в същото това време, ние, „великите православни българи”, псуваме циганките, инославните и друговерците, че раждат своите деца!...

***

Бог да ви е на помощ, „велики българи”! Заради това, че приемате, допускате, спомагате и извършвате най-страшния грях, след богоотстъплението и богопредателството, грехът на детеубийството! Абортът!

Бог да ви е на помощ, „майки”, „бащи”, "лекари" и медицински лица, които решавате, спомагате и извършвате убийството на неродените души без значение от причината!

Бог да е на помощ и на всички вас „православни" "владици", "свещенослужители", "църковнослужители" и „православни" "братя" и "сестри", които спомагате с действията и бездействията си изкушението и самоубийството на Православния Български Народ!

***

Майко, Пресвета Богородице!
Дево Пречиста и Пресвята!
Измоли, Майчице на Живия Бог, милост за всички изкушени човеци с греха на детеубийството!
Помогни, Майко Богородице, на всички в нужда, страх и отчаяние майки и бащи, които се изкушават да погубят живота на чедата си и да очернят своя живот!
Помилвай ги, Пресвета Богородице, в тези дни на Светия Рождественски Пост в края, на който ще честваме не смъртта, а Живота!
Рождеството на Победителят на смъртта – Господа Иисуса Христа!

Господи!
Спасителю наш!
Приеми в Покоите Си Небесни всички отвека убити неродени деца!
Амин!

 

Ивайло Франц
23 ноември 2011




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. raders - Истинско и свято. Поклон
23.11.2011 20:57
Истинско и свято. Поклон
цитирай
2. believer23 - Прав сте, че
24.11.2011 20:05
аборта е невероятно голям грях. С него се нарушават цели три Божи заповеди. Първата, която се нарушава е седмата - "Не прелюбодействай", защото за да се получи нежелано дете, 100% се е извършило прелюбодейство, защото ако то е плод на любовта между съпруг и съпруга, то никога няма да се извърши грях като аборта.

Втората заповед, която се нарушава е първата - "Аз съм Господ, Бог твой, да нямаш други богове освен мене.". Нарушава се, защото когато се реши да бъде направен аборт, то човека се опитва да се оприличава на Бога, защото той определя дали детето има право да се роди, дали има право на живот или тези му права трябва да бъдат отнети.

И третата заповед която се нарушава е шестата - "Не убивай".
цитирай
3. анонимен - През сълзи
29.11.2011 15:17
Поклон пред тебе, братко мили...за тези слова, които православните българи няма къде, а вероятно според тях самите няма и кога, но всъщност няма защо да чуят след низостта на падението от детеубийството на собствените си деца с които да нахранят ненаситния човеконенавистник и богомразец.
Ала тебе те има и това е причина да сме с възможност за пробуда, щом други призовани да служат Богу мълчат и закриват с ръце очите си, че да не отговарят и тръбят ясно и открито за омерзението на рода, Отечеството и Православието ни!

Амин на молитвите ти към Пресветата ни Майчица и Закрилница, ведно с тези към Господа нашего Иисуса Христа, Спасителя человечески!
цитирай
4. анонимен - И аз съм съгласна,относно абортите,но...
12.12.2011 00:36
Бих искала и аз да кажа своето мнение.Има жени,които искат децата си,но плода още в утробата се оказва с множество увреждания.Вие бихте ли гледали такова дете,което всеки ден ви погледа в очите и ви казва "Татко,защо ме създаде?" или "Майко,защо ме роди?".Това би мъчило и самото дете и самият родител.И нима искате да ми кажете,че БОГ иска това?Че Бог иска един невинен живот да се измъчва до смъртта?Аз не мисля така.Бог обича хората.За здрави деца не съм съгласна да се премахват,дори да са дело на изнасилване!Това не е оправдание да се убие дете!Аз самата имам аборт зад гърба си(спонтанен) и ценя това да носиш човешки живот в себе си!Момичета,ценете това,което расте във вас,защото има жени,които дават мило и драго да са на ваше място!Аз съм една от тях.Желая ви успех!
цитирай
5. ivofranz - 1) ВАЖНО! До анонимна от 00:36 и до всички, които се правят на Богове!!!
12.12.2011 11:29
Жено! През устата ти минава лукавия! Изрекла си страшни и ужасни слова! Толкова страшни и толкова ужасни и лукави, че сигурно сама не знаеш колко! Па, даже се осмеляваш да говориш и от името на Бога... и от чие ли не... Безумие! И това е така, защото не познаваш нито Бога, нито Светата Православна Вяра, нито устройството на човека – създаден по Образ Божий и по Подобие Божие! За твое вразумение и за поучение на всички, които ще четат написаното ще ти кажа истината за човека. За да не се изкушаваш и никога да не изричаш словата по-горе. За да не се осмеляваш никога да нравоучаваш някого в извършването на убийство, за което трябва горко да се покаеш, за безумието на детеубийството си. И никога повече в своя живот да не говориш от Името Божие и да се правиш на духовен наставник.

Знайте и помнете, човеци:

Човекът е Божие, Духовно създание! Той е триединен както своя Бог по естество. И е подобен Нему поради свободната си воля – правото да взима сам решения – и поради творческата сила, която има от Бога дадена! Човешкото създание се състои от три естества: 1) ОРГАНИЧНО ТЯЛО с пет сетива и два инстинкта (за продължение и съхранение); 2) НЕТЛЕННА ДУША, която съдържа свободната воля, чувствата и разума (съзнанието) – индивидуалността на човешкото създание; и 3) БЕЗСМЪРТЕН ДУХ, който се проявява, чрез Духовните свойства - Съвест (кодът, мярата за добро и зло, безусловно съществуващ в човека по сътворение), Богопреклонение (страхът Божий, безусловно съществуващото духовно усещане за Първовърховенството на Бога пред човека и всичко останало съществуващо по Неговата Воля, милост или допущение) и Богостремление (необяснимият за ума човешки Духовен копнеж към съвършенството, към Бога и съединението, съчетанието с Него, което е и СМИСЪЛЪТ НА ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ!!!).... продължава....
цитирай
6. ivofranz - 2) ВАЖНО! До анонимна от 00:36 и до всички, които се правят на Богове!!!
12.12.2011 11:31
Всяко полово сношение между мъж и жена е израз на свободната им воля да бъдат заедно. Както телесно – съединявайки се с телата си. Както душевно съединявайки се с волята, разума и чувствата си. Така и най-вече духовно – което за Бога, нашия Творец, означава воля за продължение на рода!!!
Когато мъжът и жената не са Православно кръстени и нямат Благословията Божия – чрез Светото Тайнство на Венчанието - да се съберат, плодят и множат! Те остават без Божий Покров и са на произвола на своята богоотстъпила воля и най-вече започват да понасят всички удари на демоничните сили, които се стремят да увредят телата и душите им, за да притъмнят и убият накрая Безсмъртните им Духове, за да не могат да се съединят с Бога! Така идват в човека болестите, страданията, уврежданията и смъртта!!! ТЕ НЕ СА НАКАЗАНИЕ БОЖИЕ, А БОГООТСТЪПЛЕНИЕ ЧОВЕШКО!!!
Накрая! Когато се съчетаят мъжът и жената и в това съчтание семето на мъжа се посее в утробата женска и оплоди нейното яйце. Те, двамата по своята воля създават основа за нова плът и душевност - ново Тяло и Душа човешка! Това за Бога е знак за изпълнение на волята човешка – за продължение на рода. Без значение дали човек е избрал Бога, дали Вярва в Него и прочие... И тогава Богът ВДЪХВА В ЗАЧАТИЕТО, ПЛОДЪТ ЧОВЕШКИ – ЖИВОТ!!! ВДЪХВА В ЗАЧАТЪКА, ЕМБРИОНА БЕЗСМЪРТЕН ДУХ!!! Който има за единствена цел, смисъл и същност на своя земен живот да достигне до Бога и да остане при Него!!!
Затова, жени и мъже! НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДУХА В КОЛКО ЗДРАВО ИЛИ В КОЛКО БОЛНО И КРИВО ТЯЛО ИЛИ ДУША Е ВДЪХНАТ ОТ БОГА!!! Телесното (органическо) и душевното (психическо) здраве и състояние НЕ КАСАЯТ ДУХА БЕЗСМЪРТЕН НА ЕМБРИОНА!!! НА САМИЯ ЧОВЕК!!! Кривото, деформирано, изродено тяло на плода човешки е последствие от телесните и душевни болести и богоотстъпления на родителите и техните родове, за което ВИНА НЯМА НОВИЯ ЖИВОТ!!! КОЙТО СЕ ДАВА ОТ БОГА, ПО ЖЕЛАНИЕТО НА МЪЖА И ЖЕНАТА, И КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ РОДИ, ЗА ДА ИЗВЪРВИ СВОЯ ЗЕМЕН ПЪТ И ДА ДОСТИГНЕ ДО БОГА!.....
цитирай
7. ivofranz - 3) ВАЖНО! До анонимна от 00:36 и до всички, които се правят на Богове!!!
12.12.2011 11:32
...КОЕТО СЕ ЯВЯВА ЕДИСТВЕНАТА ГРИЖА НА РОДИТЕЛИТЕ - ДА ЗАЧЕНАТ, РОДЯТ, ОТГЛЕДАТ И ОБГРИЖАТ ЕДИН ЖИВОТ, ЕДИН ЧОВЕК, ЕДИН БЕЗСМЪРТЕН ДУХ, КОЙТО ДА ДОСТИГНЕ ДО СВОЯ СЪЗДАТЕЛ ПО СВОЯТА ВОЛЯ В СВОЯ ЖИВОТ!

Запомнете, човеци!
Създадете ли основа за живот – плът и душевност – ЗАЧАТИЕ! НЯМАТЕ ВЕЧЕ ПРАВО ДА ГО УБИВАТЕ!!! ЕДИНСТВЕНО ИМАТЕ ПРАВО И ДЪЛГ ДА ГО РОДИТЕ И ОТГЛЕДАТЕ! ЗА ВАШЕ ВРАЗУМЛЕНИЕ И НЕГОВО СПАСЕНИЕ!

НАРУШИТЕ ЛИ ТОВА – ПОГУБВАТЕ И НОВИЯ ЖИВОТ, КОЙТО Е БОЖИЙ! И СВОЯ ЖИВОТ, КОГОТО ПРИТЪМНЯВАТЕ В НАЙ-СТРАШНИЯ ГРЯХ!

Бог да ви е на помощ, за да не се изкушите и съгрешите с живота човешки!

Ивайло Франц
12 декември 2011 година от Рождеството на Господа и Спасителя наш Иисуса Христа,
Рождественски пост

край
цитирай
8. анонимен - Благодаря ви Ивайло Франц за думите против аборта
29.12.2011 23:56
Много се успокоих когато разбрах, че има хора, които са против аборта. Надявам се че поне такива хора може би ще оправдаят постъпката ми да задържа детето, което ще ми бъде много трудно да отгледам сама, но когато разбрах че съм бременна заобичах това малко същество и не посмях да го махна. Страхувам се че няма да мога да живея с мисълта че съм убила детенцето си. Лошото е че се съмнявам че околните ще ме разберат и за сега крия бременността си. Страхувам се че ще ме осъдят за това че съм задържала детето, а така го искам и знам че ще го обичам безкрайно. Истина е че ще ми е много трудно, но такъв бе моят избор сега ще си понеса последствията. Ако някой може да ми каже нещо което да ме утеши ще ми помогне много ...... sonia_sokolova@yahoo.com
цитирай
9. анонимен - Благодаря ви Ивайло Франц за думите против аборта
29.12.2011 23:59
Много се успокоих когато разбрах, че има хора, които са против аборта. Надявам се че поне такива хора може би ще оправдаят постъпката ми да задържа детето, което ще ми бъде много трудно да отгледам сама, но когато разбрах че съм бременна заобичах това малко същество и не посмях да го махна. Страхувам се че няма да мога да живея с мисълта че съм убила детенцето си. Лошото е че се съмнявам че околните ще ме разберат и за сега крия бременността си. Страхувам се че ще ме осъдят за това че съм задържала детето, а така го искам и знам че ще го обичам безкрайно. Истина е че ще ми е много трудно, но такъв бе моят избор сега ще си понеса последствията. Ако някой може да ми каже нещо което да ме утеши ще ми помогне много ...... sonia_sokolova@yahoo.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ivofranz
Категория: Лични дневници
Прочетен: 588962
Постинги: 234
Коментари: 941
Гласове: 474
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031